teräsnauhat

blog 15.12.2013 043Tämän Yamaha-kitaran nauhat olivat kuluneet pahasti. Soitin ei ollut kuin muutaman vuoden vanha. Nauhamateriaali kaukoidän kitaroissa on usein pehmeää. Tämä yhdistettynä kovaan soittotatsiin voi saada nauhat kulumaan todella nopeasti.

blog 15.12.2013 025Tällaisessa tilanteessa on kaksi vaihtoehtoa, ostaa uusi vastaava edullinen kitara, tai käyttää vastaava rahasumma nykyisen kitaran kunnostamiseen. Tässä tapauksessa päädyttiin jälkimmäiseen ratkaisuun.

blog 15.12.2013 030Soittimeen vaihdettiin uudet teräsnauhat vanhojen kuluneiden tilalle. Teräsnauhat kestävät huomattavasti pidempään kuin tavalliset hyvälaatuiset uushopeanauhat, kiinalaisista nyt puhumattakaan. Säätöjen ja satuloiden viilauksen jälkeen soittotatsi on myös aivan toista luokkaa kuin suoraan kaupan hyllyltä tulleessa soittimessa.

 

Advertisement

~ Kirjoittanut mrtapsa : 06.01.2014.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: