TELECASTER katkennut kaula

elokuu 2013 362Internetin kautta on nykyään helppo tilata esimerkiksi soittimia. Tämä Telecaster oli tilattu USA:sta jostain soitinliikkeestä. Päällisin puolin kaikki näytti olevan kunnossa…

elokuu 2013 363…mutta takapuolella näytti tällaiselta. Kitara oli lähetetty lentorahtina pehmeässä pussissa joka oli ollut pahvilaatikossa ilman mitään pehmusteita. Asiakas yritti reklamoida sähköpostitse mutta myyjäliike ja kuljetusfirma eivät enää vastanneet  sähköposteihin.

elokuu 2013 375Murtumat liimattiin ja kaula hiottiin sileäksi.

22.8.2013 059Liimasaumat naamioitiin öljy- ja asetonipohjaisilla väreillä. Kaula lakattiin kokonaan.

22.8.2013 063Murtumat ovat piilossa ja kaula on yhtä vahva kuin uutena.

22.8.2013 068Kitaraan tehtiin vielä lopuksi perusteellinen käyttöönottosäätö, jonka jälkeen se olikin valmis soittoon.

Kun tilaa soitinta, on syytä varmistaa etukäteen että se lähetetään kovassa laukussa!

Advertisement

~ Kirjoittanut mrtapsa : 24.08.2013.

2 vastausta to “TELECASTER katkennut kaula”

  1. Terve! Näyttää uskomattoman hyvältä toi sun kädenjälki näissä hommissa! Sulta ammattimieheltä ajattelinkin kysyä että kun mulla on melkoisen uusi usa strato vaahterakaulalla. Tässä jokunen päivä sitten kitara kaatui telineestään pöydän kulmaa vasten, otelauta edellä. Nauhoihin tuli 14 kohdalta kielistä painaumat ja kaulan lakkapintaan myös ”lovet” kielien kohdalta. Onko tuo siis pahaksi kaulalle, että alkaakohan mahdollisesti lakka lohkeilla ajan kanssa enemmänkin tuosta tms? Nauhat kyllä tasoittui kielellä ”hinkkaamalla” joten soitossa se ei enään tunnu, mutta silmään pistää valoa vasten. Aina harmittaa kovasti nuo kolhut näissä kalliimmissa soittimissa, vaikka kuinka yrittää soitinta suojella.
    Mulla on myös melkoisen hintava Esp joka kaipaisi remonttia. (11-12v vanha.) Se on saanut myös kolhun 3 nauhalta G-kielen kohdalta. Se on melko syvä ja haittaa soittoa liikaa, kun kieli tarttuu siihen kiinni. Kitarassa on muutenkin melko kuluneet nauhat tietyistä kohdista. Ja tuntuu että 14-16 väliltä se ei soi. Kyseessä on neck-thru kaula. Mitä tuolle olisi tehtävissä? Kiitos.

    • En usko että Straton lakka mihinkään lähtee lohkeilemaan, tokihan nuo kolhut voi silti paikata.
      Esp:ssä täytyy varmaan vaihtaa ainakin yksi nauha ja hioa muut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: