Nauhamateriaalit

Otenauhamateriaaleissa on nykyään valinnan varaa perinteisen uushopeanauhan lisäksi. Kuvassa vasemmalta oikealle on uushopea-, teräs- ja EVO-nauhaa. Teräsnauha on kestävämpää kuin uushopea mutta työläämpää asentaa. Kullanvärinen EVO on uutuusnauha JESCARILTA. Se vastaa kulutuskestävyydeltään terästä mutta on kuitenkin helpompaa asentaa. JESCAR on amerikkalainen nauhavalmistaja, meillä Suomessa ei vielä kovin tunnettu.  Pidän myös varastossa Dunlopin, Stewart-McDonaldin sekä Sintomsin nauhaa. Nämä ovat kaikki laatutavaraa. Kaukoidässä valmistetun nauhan kanssaon syytä olla  varovainen, ne ovat joskus pehmeämpää materiaalia ja kuluvat nopeasti.

Nauhojen kuluminen on myös hyvin paljon soittotyylistä kiinni: joillakin soittajilla nauhat täytyy hioa vuoden välein, toisilla taas kovassakin käytössä olevan soittimen hiontaväli voi olla viisi vuotta tai enemmänkin.

Advertisement

~ Kirjoittanut mrtapsa : 02.06.2012.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: