Stratocaster tallapalat

Tyypillinen ongelma Stratocastereissa, varsinkin halvemmissa versioissa, on ala-E-kielen hienovire. Usein on vaikeuksia saada tallapalaa säädettyä tarpeeksi taakse jotta hienovireen saisi kohdalleen. Joskus, niinkuin tässä Meksikon Stratocasterissa, joutuu viilaamaan tallapalaa. Tallapala on irrotettu ja kiinnitetty viilapenkkiin. Pienellä viilalla tms. pidennetään palassa keskellä olevaa pitkulaista reikää eteenpäin.

Hienovire on nyt säädetty kohdalleen. Tallapala on säädetty aivan perään asti ja jousi on poistettu. Viilatun uran ansiosta kieli mahtuu tulemaan tallapalasta läpi.

Summary:

sometimes in order to get the Stratocaster low E-string to play in tune you have to file groove in the saddle longer. Then you can adjust the saddle back enough to make it play in tune.

Advertisement

~ Kirjoittanut mrtapsa : 14.04.2012.

Yksi vastaus to “Stratocaster tallapalat”

  1. CALLAHAM valmistaa mm. Stratocasterin Vintage Tallapaloja sekä Täydellisiä Vintage Tremolo systeemejä joissa on Huomioitu myös Teräs laatujen Karkaisu kovuudet (1955-1965 ) Talla-paloissa , Block Plate levyssä sekä Kiinnitys-ruuveissa ja Blockeissa.Myös tuo kielen-läpi-vienti on huomioitu ja niitä ei tarvitse viilata.,ja lisäksi Callahameissa ei Tremolo-kampi Lonksu ja voi valita 3 eri mittaisesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: