MUSIMA

1970- ja 1980-luvuilla valmistettiin Itä-Saksassa Musima-merkkisiä sähkökitaroita ja -bassoja.Nämä olivat periaatteessa hyvistä materiaaleista tehtyjä vankkatekoisia soittimia, viimeistely oli luonnollisesti heikohkoa.  Kunnostamalla ja säätämällä näistä tulee aivan mainioita soittimia. Tästä Musima-stratokopiosta hiottiin nauhat ja vaihdettiin yläsatula. Vibratalla jätettiin silleen, se voidaan vielä tulevaisuudessa vaihtaa jos kammen käyttö tulee ajankohtaiseksi.

Kaikki sähköosat lukuunottamatta mikrofoninvalitsinta vaihdettiin. Koska tästä soittimesta haettiin perinteistä stratosoundia niin päädyttiin Lindy Fralin VH mikrofoneihin, jotka ovat sillä osastolla lyömättömät.

Lopputuloksena tässä oli soitin joka soundiltaan ja soittotuntumaltaan  päihittää useimmat kaupoissa myytävänä olevat Stratocasterit ja niiden kopiot!

Advertisement

~ Kirjoittanut mrtapsa : 20.11.2011.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: