Fender Mustang v.1965

Tämä Fender Mustang vuodelta 1965 tuli nauhojen vaihtoon ja häiriösuojaukseen. Väri on ilmeisesti alunperin ollut Daphne Blue, nyttemmin selluloosalakan kellastumisen johdosta ennemminkin oliivinvihreä…

Kauniisti halkeillutta lakkaa lavan takaosassa.

Kaulataskussa näkyy jäljet kiinityskepistä, jossa kitara on ollut kiinni maalauksen ja lakkauksen aikana. Alimmaisena näkyy keltainen pohjaväri, tästä kitarasta on ehkä alunperin pitänyt tulla sunburst? Alkuperäinen sininen väri on säilynyt melko hyvin kaulan alla.

Mikrofoninkolojen pohjassa on messinkilevyt, pleksissä ei ole mitää häiriösuojausta. Nykyaikana tämäntasoinen häiriösuojaus ei enää riitä, erilaisia häiriöitä aiheuttavia sähkölaitteita, loisteputkia, näyttöpäätteitä ym.  on niin paljon.

Mikrofonien pohjassa on päivämäärä,  13.11.1965.

Mikrofoni- ja kontrollikolojen reunat vuorattiin alumiinilla ja kuparilla, yleismittarilla tarkistettiin että kaikki vuoraukset olivat toisiinsa yhteydessä.

Pleksin takaosa pinnoitetaan alumiinilla. Kun pleksi pannaan paikoilleen, alumiinivuoraukset koskevat toisiinsa ja muodostavat yhtenäisen, häiriöiltä suojaavan häkin.

Advertisement

~ Kirjoittanut mrtapsa : 28.12.2010.

Yksi vastaus to “Fender Mustang v.1965”

  1. Hieno skitta. Mulla on samanlainen vuoden -65 orkkis ja kiinnostaisi tietää, et minkä arvoinen tämä vuosimalli olisi, noin suunnilleen. Kiitoksia.
    Terkuin,
    Micah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: