Mikrofonien vaihto Jazz-bassoon

Meksikon Fender Jazz-bassot ovat aivan asiallisia soittimia, mikrofonit tosin ovat melko nuhaisia. Yleisin toimenpide näille onkin mikrofonien vaihto. Tähän bassoon vaihdetaan DiMarzion ULTRA mikrofonit.  DiMarziot ovat korkeampia kuin alkuperäiset, jonka vuoksi mikrofonin koloja täytyy syventää. DiMarzio vasemmalla.

Meksikon Fender Jazz-basson tallamikrofoni on hieman lyhyempi kuin originaali.  Tallamikrofonin koloa on syvennetty keskiosasta ja pidennetty jotta Dimarzion mikrofoni mahtuisi siihen.Meksikon Fenderin mikrofonin rakenne.

 

Advertisement

~ Kirjoittanut mrtapsa : 08.10.2010.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: