vanha EKO-sähkökitara

Tämä hieno vanha italialainen EKO sähkökitara kaipasi huoltoa. Kitara on tehty vuonna 1964. Kansi on kokopuuta (kuusta), BIGSBY-talla on alkuperäinen. Vasemmassa sarvessa oleva vipu on mikrofoninvalitsin, oikeassa sarvessa oleva kytkin on jonkinlainen äänensävykytkin tallamikille. Potikan nupit oli liimattu kiinni potikoihin, olivat siis toisin sanoen huoltovapaat… Onneksi ääniaukon kautta saatiin ruiskutettua sen verran kontaktispraytä että rahinat hävisivät.  Kaula oli taipunut kuperaksi, minkä vuoksi kielet oli pitänyt nostaa ainakin sentin korkeudelle otelaudasta. Kaula saatiin suoristumaan lämmittämällä ja nauhoja hiomalla. Kaulan oikaisun ja säätöjen jälkeen tämäkin kitara oli taas mainiossa soittokunnossa.

Advertisement

~ Kirjoittanut mrtapsa : 28.05.2010.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: